Kylling a la Marokko

4 pers.

Ingredienser

1 hel kylling
8 skalotteløg, pillet og skåret i kvarter
1 spsk. olivenolie
4 fed hvidløg, knust og finthakket
2 hele stænger kanel
1 tsk. hele kardemommefrø
7 dl god hønsebouillon
2 æbler, med skræl, skåret i både
100 g tørrede abrikoser,halverede eller i kvarter
groft salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skyl kyllingen godt under koldt vand og tjek at al indmaden er taget ud. Dup den tør og parter den i 6 stykker.
Varm olien op i en gryde og brun kyllingestykkerne, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom skalotteløg, kanelstænger, kardemommefrø og hvidløg ved, rør hurtig rundt og hæld så bouillon ved. Skru ned, læg låg på og lad det simre i 25 minutter. Kom æbler og abrikoser i og lad det simre i yderligere 10 minutter. Smag til og server med bulgur.