Pasta med hummer

4 pers.

Ingredienser

3 fed hvidløg, i tynde skiver
3 spsk. olivenolie
1 lille hummer, koges
2 spsk. pinjekerner
100 g spaghetti
½ dl god pesto (gerne hjemmelavet)
citron
groft salt, friskkværnet peber
bredbladet persille

Fremgangsmåde

Pil hummerkødet af den friskkogte hummer, både fra kløerne og fra halen.
Varm olivenolie op i en pæn stor gryde og sauter forsigtigt hvidløgsskiverne, de må IKKE blive brune! Del hummerkødet i pæne, store stykker og læg det i hvidløgsolien. Varm det forsigtigt op sammen med pinjekerner.
Kog spaghettien al dente efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Vend det med hummerkødet i hvidløgsolien. Tilsæt pesto, smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Pynt med persilleblade.