Varm kyllingesalat

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. urtesennep
1 fed hvidløg, knust
saft af 1 lime
800 g kyllingefilet
50 g sukkerærter
100 g rucola
12 cherrytomater, halverede
1 lille avocado, skåret i skiver
1/3 kop basilikum, grofthakket
½ rødløg i tynde ringe
1 spsk. olivenolie
2 tsk. balsamico

Fremgangsmåde

Bland sennep, hvidløg og limejuice i en skål. Tilsæt kylling og bland det godt, så fileterne er godt smurt ind. Dæk det til og lad det stå koldt i ½ time.
Bring letsaltet vand i kog i en lille gryde. Blancher sukkerærterne i 3 minutter. Hæld vandet fra og afkøl under rindende koldt vand.
Opvarm grill eller grillpande til høj varme. Steg kyllingen i 5 minutter på hver side. Tag af varmen og lad hvile i 5 minutter.
Kom sukkerærter, rucola, tomat, avocado, basilikum og løg i en stor salatskål. Tilsæt olie og balsamico og vend med let hånd. Kom salaten på tallerkner og læg kyllingefileterne ovenpå. Server straks.