Sådan blev JWLRY startet af 2 unge iværksættere

Kalenderen skriver juli 2022 og founder-parret Anders og Line har netop satte sig ned på deres hjemmekontor i Hellerup, Danmark. Bunken af halskæder på bordet foran dem fortæller en historie om udforskning og trial-and-error. Det samme gør udvalget af armbånd, øreringe og ringe ved siden af. “Vi er kommet langt,” siger Anders med et smil. “Det har ikke været let, men vi er endelig begyndt at få en fornemmelse for, hvad vores kunder ønsker.”

“Det har været noget af en rejse,” er Line enig. Da de startede, havde de ingen anelse om, hvordan de skulle udvælge smykker til jwlry. De valgte ting, de selv kunne lide, og håbede, at de ville sælge.

“Heldigvis har vi lært en masse siden da,” indskyder Anders.  “Nu ved vi, hvordan vi skal vælge smykker, som vores kunder vil elske.”

“Det handler om at forstå tendenserne, og hvad folk leder efter,” forklarer Line. “Vi er meget opmærksomme på, hvad der er populært på de sociale medier, og vi kigger på, hvad andre forhandlere gør. På den måde kan vi være sikre på, at vi tilbyder vores kunder det nyeste og bedste.”

“Det er også vigtigt at tilbyde en blanding af stilarter,” tilføjer Anders. “På den måde kan alle finde noget, de kan lide.”

“Vi er altid på udkig efter nye designere og mærker,” siger Line. “Vi vil gerne sikre, at vores websted er en go-to destination for modebevidste smykker.”

Nu har de en meget bedre idé om, hvad deres kunder er på udkig efter. Og de har udviklet en proces til at vælge de rigtige dele, som virkelig fungerer.

Sådan gør de det:

1. De starter med at undersøge tendenser i smykkebranchen. Hvilke stilarter er populære lige nu? Hvilke farver og materialer er folk tiltrukket af? Det hjælper dem med at få en fornemmelse af, hvilke typer smykker deres kunder kunne være interesseret i.

2. Derefter ser de nærmere på deres egne produkter og ser, hvordan de står i forhold til de tendenser, de har identificeret. Er der nogen huller? Er der områder, hvor de kan forbedre sig?

3. På baggrund af alt dette sættes alle potentielle brands ind i deres skarpe kvalitetsundersøgelse, hvor blandt andet fremstillingsprocessen og materialer gennemgåes og sikrer at de lever op til de høje standarder som jwlry ønsker at præsentere for deres kunder.