HVORFOR BRUGE CARSMART?

Sådan virker det

Hvordan fungerer det?

CarSmart fungerer som et tilbudsværktøj. Man indtaster den ønskede fabriksnye bil og tilføjer det ønskede ekstraudstyr i afkrydsningsfelterne. Der er mulighed for at skrive kommentarer, hvis man har specielle ønsker eller modelspecifikke pakker, der skal tilføjes så som: DK Pakke (VW), lyspakker (BMW) eller andet. Du kan også afkrydse, om du ønsker tilbud på lignende biler. Hvis du f.eks. har ønsket en VW Up, kan du muligvis også acceptere en Seat Mii eller Skoda CitiGo. 

Vær opmærksom på, at listeprisen under køretøjet kun er for bilen, altså uden ekstra udstyr. 

Man godkender sin konfiguration og starter tilbudsrunden.

Tilbud

Når du har startet tilbudsrunden, modtager du tilbud fra de forskellige forhandlere. Der vil være en nøje beskrivelse af bilen, udstyret og prisen. 

Vær opmærksom på, at bilen kan have en pris over listeprisen, selv om der er givet en stor rabat, hvis bilen har meget udstyr. Du vil kunne se de indkomne tilbud listet op ved siden af hindanden med priser og udstyr samt den rabat, den enkelte forhandler giver dig. 

Afslutning af handlen

Når tilbudsrunden er afsluttet, og du har modtaget tilbud fra forhandlerne, har du mulighed for at vælge det tilbud, som passer dine ønsker og prisniveau. Det eneste, du skal gøre, er at trykke "Køb nu". 

Du modtager en e-mail med oplysningerne om forhandleren. Forhandleren kontakter dig for at afslutte handlen. 

Handlen bliver IKKE udført gennem CarSmart, men direkte gennem forhandleren som enhver anden bilhandel efter købelovens og forhandlernes normale garantibetingelser. 

Der er ingen gebyrer forbundet med handlen, hvis du er forbruger - altså en helt gratis besparelse på din fabriksnye bil!

CarSmart modtager et mindre gebyr fra forhandleren, når en handel er gennemført.

Har du spørgsmål, så skriv til CarSmart på info@carsmart.dk eller ring på +45 7199 2468 - vi er altid klar til at hjælpe dig. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, så skriv til CarSmart på info@carsmart.dk eller ring på +45 7199 2468 - vi er altid klar til at hjælpe dig.